AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kutu baklava görmek

Kahve falında bir kutu baklava görmek

Kahve falında bir kutu baklava görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında bir kutu baklava gördüyseniz:

  • Dış faktörlere bağlı yanlışlar yapmanızın belli sonuçları olabilir.

Kahve falında bir kutu baklava görmek güzel haberler alınacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kutuda baklava görmek duygularını açığa vuracağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında tepsiden baklava yemek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayat baklava görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cevizli baklava görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, kişinin gönlünü alacağına inanılır.

Kahve falında fıstıklı baklava yediğini görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında fındıklı baklava yemek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında tuzlu baklava yemek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir