AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp kutusu yıkamak

Kahve falında çöp kutusu yıkamak

Kahve falında çöp kutusu yıkamak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöp kutusu yıkamak gördüyseniz:

  • Eski şartların devam etmesi sizin için daha elverişlidir.

Kahve falında çöp kutusu yıkamak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöp kutusu karıştırmak manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kendisini mutsuz edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş çöp kutusu görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöp kutusuna çöp atmak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çöp kutusu temizlemek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında çöp kovası yıkamak sorunlar altında ezileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kutu görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutu çikolata görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir