AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu gibi ev görmek

Kahve falında kutu gibi ev görmek

Kahve falında kutu gibi ev görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında kutu gibi ev gördüyseniz:

  • Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında kutu gibi ev görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ahır gibi ev görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, yüzünün her daim güleceğine delalet eder.

Kahve falında cami gibi ev görmek kendisine kızacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında labirent gibi ev görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında şato gibi ev görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi cami gibi görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir evi kendi evin gibi görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında kale gibi ev görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir