AnaSayfa / Genel / Kahve falında paspas almak

Kahve falında paspas almak

Kahve falında paspas almak çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, çok daha mutlu olunacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paspas almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye bir an önce duygularınızı açmanız gerekiyor.

Kahve falında banyo paspas görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paspas sermek zorlu bir dönem geçirileceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında halı paspas görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet eder.

Kahve falında kapıda paspas görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paspas silkelemek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı paspas görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, hobilerine eğileceğine işaret eder.

Kahve falında kapı paspası görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil paspas görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir