Kahve falında kapı paspası görmek

Kahve falında kapı paspası görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı paspası gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde diğer kişilerin sorunlarına veya yaşadıkları olaylara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında kapıda paspas görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı önü paspası görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında kapı paspası görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı paspas görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalettir.

Kahve falında paspas yıkamak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah paspas görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı paspas görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz paspas görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir