Kahve falında yeşil paspas görmek

Kahve falında yeşil paspas görmek işlerinin iyi gideceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, şifa bulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil paspas gördüyseniz:

  • Eski problemleri çözmeniz daha iyi bir yaşam tarzı doğurabilecek yoldan ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında yeşil paspas görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında kapıda paspas görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı paspası görmek gerçek mutluluğu tadacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak paspas görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, yüksek tahsil yapacağına delalettir.

Kahve falında araba paspası görmek adımlarını daha sağlam atacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına yorulur.

Kahve falında paspas yaptığını görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, uzun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında banyo paspası görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında banyo paspas görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir