AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına çizme giymek

Kahve falında ayağına çizme giymek

Kahve falında ayağına çizme giymek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iyi hissedeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, geçim derdi yaşayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağına çizme giymek gördüyseniz:

  • Bazı haberler alabilirsiniz veya elinize bilgiler geçebilir.

Kahve falında ayağına çizme giymek büyük kazançlar elde edeceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağa çizme giymek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağında çizme görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar çizme giymek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu çizme giymek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun çizme giydiğini görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çizme giydiğini görmek malların çoğalacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin çizme giydiğini görmek kazancın katlanacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir