AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı çizme giydiğini görmek

Kahve falında kırmızı çizme giydiğini görmek

Kahve falında kırmızı çizme giydiğini görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, insanlarla bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı çizme giydiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştirmekten yoksunsunuz, atılımlarınızda dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında kırmızı çizme giydiğini görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, bolluğun ve bereketin artacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı çizme almak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin çizme giydiğini görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski çizme giymek aralarında bir konuşma geçeceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renk çizme giymek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çizme bot giymek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, başarıya giden yollarını açacağına işarettir.

Kahve falında çizme giymek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, daha fazla gelire kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çizme giymek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir