AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa çizme giymek

Kahve falında ayağa çizme giymek

Kahve falında ayağa çizme giymek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, günahlarına tövbe edeceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa çizme giymek gördüyseniz:

  • Erafınızdaki ilgisiz veya her şeye mazaret arayan kişiler sorun yaratabilir veya sürekli savunma pozisyonunda olmaları sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında ayağına çizme giymek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ayağa çizme giymek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ayağında çizme görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, şöhret ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık çizme giymek arkasından gıybet edeceğine, huzur ve kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının çizmesini giymek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renk çizme giymek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kazancının tükenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı çizme giydiğini görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek arif kimselerden sayılacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir