AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun çizme giydiğini görmek

Kahve falında uzun çizme giydiğini görmek

Kahve falında uzun çizme giydiğini görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında uzun çizme giydiğini gördüyseniz:

  • Gayrimenkul başlıklı konularla uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında uzun siyah çizme giymek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında çok uzun çizme giymek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında uzun çizme giydiğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun çizme görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, yeni bir araca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun çizme görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına işaret eder.

Kahve falında uzun siyah çizme görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına inanılır.

Kahve falında ayağa çizme giymek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük çizme giymek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir