AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında çizme görmek

Kahve falında ayağında çizme görmek

Kahve falında ayağında çizme görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında ayağında çizme gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da farklı olayları anlamaya veya açıklamaya çalışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında ayağına çizme giymek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalettir.

Kahve falında ayağa çizme giymek iflas edeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağında çizme görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz çizme giydiğini görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu çizme yıkamak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında çizme bulmak dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında siyah çizme kaybetmek işlerde aksilikler yaşanacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme çalmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir