AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa terlik giymek

Kahve falında ayağa terlik giymek

Kahve falında ayağa terlik giymek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, üzeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağa terlik giymek gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız.

Kahve falında ayağa terlik giymek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına terlik giymek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ayağından terlik çıkarmak elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine inanılır.

Kahve falında bir ayağında terlik görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağındaki terliği kaybetmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının ayağında terlik görmek sorunların tarihe karışacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük terlik giymek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir