AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ayağında terlik görmek

Kahve falında bir ayağında terlik görmek

Kahve falında bir ayağında terlik görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine delalettir.

Kahve falında bir ayağında terlik gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına terlik giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına rivayet eder.

Kahve falında ayağından terlik çıkarmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağında terlik görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında bir ayağında terlik görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağındaki terliği kaybetmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağa terlik giymek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük terlik görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir