AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağında terlik görmek

Kahve falında başkasının ayağında terlik görmek

Kahve falında başkasının ayağında terlik görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, sorunlarının yakında biteceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayağında terlik gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmanız da olasıdır.

Kahve falında ayağına terlik giymek yetki ve imza sahibi olacağına, içine fesat düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağa terlik giymek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında ayağından terlik çıkarmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağındaki terliği kaybetmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının ayağında terlik görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ayağında terlik görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kediye terlik atmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir