AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağından terlik çıkarmak

Kahve falında ayağından terlik çıkarmak

Kahve falında ayağından terlik çıkarmak ticaretin önünün açılacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağından terlik çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen ya da sizin sevmediğiniz bir kimseye karşı harakete geçmeniz olasıdır.

Kahve falında ayağından terlik çıkarmak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında terlik giyip çıkarmak kısmetinin hep açık olacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında terliklerini çıkarmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulur.

Kahve falında terlik çıkarmak hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir ayağında terlik görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının ayağında terlik görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine inanılır.

Kahve falında ayağındaki terliği kaybetmek geç de olsa huzura erileceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına terlik giymek başarısızlığa düşeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir