AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakta alyans görmek

Kahve falında parmakta alyans görmek

Kahve falında parmakta alyans görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kötü düşmana, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalettir.

Kahve falında parmakta alyans gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından yönlendirme içine girmemelisiniz.

Kahve falında sol parmakta alyans görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında alyansı parmaktan çıkarmak onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağında alyans görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında erkek parmağında alyans görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının parmağında alyans görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin parmağında alyans görmek çok hayırlı günler görüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında parmağa alyans takmak rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir