AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyansı parmaktan çıkarmak

Kahve falında alyansı parmaktan çıkarmak

Kahve falında alyansı parmaktan çıkarmak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, işinde zarar edeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında alyansı parmaktan çıkarmak gördüyseniz:

  • Farklı prensipleri, ölçüleri veya yaşam tarzı olan bir kişiyle ilişkinizi sorgulamanız duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında alyansı parmaktan çıkarmak mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaktan alyans çıkarmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında alyansı parmağından çıkarmak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek parmağında alyans görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin parmağında alyans görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine inanılır.

Kahve falında birinin parmağında alyans görmek rızık bolluğu içinde olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak işlerin yavaşlayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına delalettir.

Kahve falında eşinin parmağında alyans görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir