AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül eldiven görmek

Kahve falında tül eldiven görmek

Kahve falında tül eldiven görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, asla yüksünmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tül eldiven gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları elde etmek istiyorsanız yavaş ilerlemelisiniz.

Kahve falında tül eldiven görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dantel eldiven görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında iş eldiveni görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında bir çift eldiven görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak eldiven görmek isteklerine kulak vereceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına alamet eder.

Kahve falında gri eldiven görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında naylon eldiven görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında eldiven taktığını görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir