AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek eldiveni almak

Kahve falında bebek eldiveni almak

Kahve falında bebek eldiveni almak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işaret eder.

Kahve falında bebek eldiveni almak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız veya biraz tembellik etme eğiliminde olmanız yapabileceklerinizi kısıtlamanız anlamına gelebilir.

Kahve falında bebek eldiveni görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, yaptığı işte sivrileceğine işarettir.

Kahve falında bebek eldiveni almak iş öğreneceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz eldiven takmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında eline eldiven takmak aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmaksız eldiven görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına işarettir.

Kahve falında temizlik eldiveni görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bere ve eldiven görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, kişinin muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında elinde eldiven görmek ondan kazanç elde edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir