AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah eldiven giymek

Kahve falında siyah eldiven giymek

Kahve falında siyah eldiven giymek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah eldiven giymek gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Kahve falında siyah eldiven giymek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah eldiven giydiğini görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah deri eldiven giymek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah eldiven takmak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına alamet eder.

Kahve falında siyah deri eldiven görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah eldiven görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik eldiveni giymek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalettir.

Kahve falında tek eldiven giymek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir