AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına bot giymek

Kahve falında ayağına bot giymek

Kahve falında ayağına bot giymek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına bot giymek gördüyseniz:

  • Geri dönüşü olabilecek yatırımlar hariç, diğer konulara itibar etmemenizde fayda var.

Kahve falında ayağına bot giymek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağa bot giymek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, işinde itibar edineceğine inanılır.

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi bot giymek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, engellerden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının botunu giymek kazancınızın artacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında çizme bot giymek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bot giydiğini görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker botu giymek işlerin düzgün gideceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir