AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bot giydiğini görmek

Kahve falında birinin bot giydiğini görmek

Kahve falında birinin bot giydiğini görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, ticarette zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin bot giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı veya hayallerinizi size faydalı olma potansiyeli olan kişilerle paylaşmanız durumunda hayalleriniz karlı fikirlere ya da girişimlere dönüşebilir.

Kahve falında ayağa bot giymek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında birinin bot giydiğini görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına bot giymek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yeni bot giydiğini görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah bot giymek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski bot giymek lüksünün artacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi bot giymek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hedeflere ulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir