AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi bot giymek

Kahve falında kahverengi bot giymek

Kahve falında kahverengi bot giymek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, hastalıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında kahverengi bot giymek gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Kahve falında kahverengi bot giymek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi bot görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında yırtık bot giymek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa bot giymek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bot giymek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında çizme bot giymek huzurlu bir insan olacağına, fikirlerinin can bulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah bot giymek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında eski bot giymek bazı büyük çalışmalar yapacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir