AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa bot giymek

Kahve falında ayağa bot giymek

Kahve falında ayağa bot giymek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında ayağa bot giymek gördüyseniz:

  • Durumunuzu, en az, hayatınızı etkileyen kişileri ilgilendiren durumlar kadar dikkatle ele almanız gerekiyor.

Kahve falında ayağa bot giymek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına bot giymek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bot ayakkabı giymek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında siyah bot giydiğini görmek ortak edineceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına alamet eder.

Kahve falında siyah bot giymek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işaret eder.

Kahve falında kahverengi bot giymek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında asker botu giymek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bot giymek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir