AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının botunu giymek

Kahve falında başkasının botunu giymek

Kahve falında başkasının botunu giymek eşyaların yenileneceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında başkasının botunu giymek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında askeri bot giymek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bot giydiğini görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kahverengi bot giymek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında siyah bot giydiğini görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah bot giymek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında çizme bot giymek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtık bot giymek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bot giymek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir