AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliğin altına bot giymek

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulur.

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında siyah bot giydiğini görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında çizme bot giymek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bot giymek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi bot giymek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bot ayakkabı giymek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker botu giymek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının botunu giymek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir