AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker botu giymek

Kahve falında asker botu giymek

Kahve falında asker botu giymek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, inancından ödün vereceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, daima ona hürmet göstereceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine alamet eder.

Kahve falında asker botu giymek gördüyseniz:

  • O nedenle tartışma ortamlarından uzak durmaya bakın.

Kahve falında asker botu giymek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker botu görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker botu bağlamak projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, umutlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bot giydiğini görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına inanılır.

Kahve falında siyah bot giymek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalettir.

Kahve falında siyah bot giydiğini görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına delalettir.

Kahve falında yırtık bot giymek evlilik yolunda engeller çıkacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bot ayakkabı giymek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir