AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak yalamak

Kahve falında kulak yalamak

Kahve falında kulak yalamak zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder.

Kahve falında kulak yalamak gördüyseniz:

  • Sizi iyi şeyler yapmanız için ikna etmeye çalışan kişi sayısı artabilir.

Kahve falında kulak yalamak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Kahve falında erkeklik organı yalamak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağı yalamak hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el yalamak çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında parmağını yalamak yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına inanılır.

Kahve falında boyun yalamak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak kazancının ve zenginliğinin artacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir