AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarını saymak

Kahve falında parmaklarını saymak

Kahve falında parmaklarını saymak geçim derdinin biteceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında parmaklarını saymak gördüyseniz:

  • İlişkilerin ya da bağlantıların yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında parmaklarını saymak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalettir.

Kahve falında parmakla saymak refah içinde bir hayat yaşanacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına işarettir.

Kahve falında parmak saymak aile hayatının hayır getireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında para saymak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta saymak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında demetle para saymak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında adımlarını saymak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına yorulur.

Kahve falında taş saymak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir