AnaSayfa / Genel / Kahve falında para saymak

Kahve falında para saymak

Kahve falında para saymak hayal kırıklığına uğratılacağına, yeni bir ortama girileceğine, çok uğraş vereceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para saymak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında yabancı para saymak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir para saydığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının para saydığını görmek üzüntülerin daha da artacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil para saymak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kağıt para almak ve saymak geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında para alıp saymak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok para saymak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demetle para saymak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir