AnaSayfa / Genel / Kahve falında demetle para saymak

Kahve falında demetle para saymak

Kahve falında demetle para saymak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, bolluk içine olacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, kısmetinin bollaşacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına işaret eder.

Kahve falında demetle para saymak gördüyseniz:

  • Beklemenin size hiçbir yararı olmayacak.

Kahve falında demetle para saymak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir demet para almak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında demet demet para görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında bir demet kağıt para almak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında para demeti görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir demet kağıt para görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, ticarette yol katedeceğine alamet eder.

Kahve falında bir demet para görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işarettir.

Kahve falında demet demet kağıt para görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir