AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş saymak

Kahve falında taş saymak

Kahve falında taş saymak huzurlu ve sağlıklı olunacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, kötülüklerden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş saymak gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamalı veya konuşmanız gereken yerde susmamalısınız.

Kahve falında taş saymak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilezik saymak iş hayatında atılıma geçeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tomarla kağıt para saymak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para saymak yaşanan kötü olayların unutulacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para almak ve saymak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bol para saymak çok büyük zorluklar çekeceğine, yüzün güleceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk para saymak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin para saydığını görmek geleceğinizin güzel olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir