AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta saymak

Kahve falında yumurta saymak

Kahve falında yumurta saymak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, istediği başarıyı göstereceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta saymak gördüyseniz:

  • Bir süredir şüpheli yaklaştığınız iş birlikleriniz veya ilişkileriniz varsa sonlandırma kararları devreye girebilir.

Kahve falında yumurta saymak evine huzur ve bereketin geleceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine inanılır.

Kahve falında madeni para saymak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında günleri saymak bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında altın saydığını görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski kağıt para saymak işinin gücünün hal yoluna gireceğine, şansının da açık olacağına delalet eder.

Kahve falında saç saymak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geriye doğru saymak de elinin bollaşacağına, adının her yerde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kişi saymak yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir