AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakla saymak

Kahve falında parmakla saymak

Kahve falında parmakla saymak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, ailesi ile mutlu olacağına, daha büyük adımlar atılacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakla saymak gördüyseniz:

  • Bildik rutininizin dışına çıkarak herkesin ilgisini çekmeniz veya merak uyandırmanız mümkün.

Kahve falında parmakla saymak kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında parmak saymak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında parmaklarını saymak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında para saydığını görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kağıt saymak onlardan taraf hayır göreceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında yabancı para saymak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bütün para saymak büyük maddi zararlara uğrayacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında merdiven saymak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir