AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak saymak

Kahve falında parmak saymak

Kahve falında parmak saymak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, kötülüklerden uzak olacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına inanılır.

Kahve falında parmak saymak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Kahve falında parmakla saymak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında parmak saymak elinin darlığa düşeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında parmaklarını saymak güzel ve mutlu günler görüleceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ona kadar saymak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kağıt para saydığını görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, iş hayatında saygı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç teli saymak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilezik saymak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük altın saymak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, sorunların bu sayede aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir