AnaSayfa / Genel / Kahve falında adımlarını saymak

Kahve falında adımlarını saymak

Kahve falında adımlarını saymak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adımlarını saymak gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yer değişikliği türünde durumlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında adımlarını saymak hoş olaylar yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adım saymak çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında uygun adım yürümek kendisini ferahlamış hissedeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adım atmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında adımı duymak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hızlı adımlarla yürümek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına inanılır.

Kahve falında adım atamamak insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında zor adım atmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir