AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarını kısa görmek

Kahve falında parmaklarını kısa görmek

Kahve falında parmaklarını kısa görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında parmaklarını kısa gördüyseniz:

  • Belli konular sonlanabilir ya da sonuçlanabilir.

Kahve falında parmaklarını kısa görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kısa parmak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında parmakları kısa görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa parmak görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, yoksulluğa delalet eder.

Kahve falında orta parmağını kısa görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında parmağını kısa görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında parmağının kısa olduğunu görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulur.

Kahve falında faulleri kısaltmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir