AnaSayfa / Genel / Kahve falında orta parmağını kısa görmek

Kahve falında orta parmağını kısa görmek

Kahve falında orta parmağını kısa görmek malının artmasına, bereketlenmesine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında orta parmağını kısa gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır.

Kahve falında orta parmağını kısa görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında orta parmak görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret eder.

Kahve falında orta parmakta yüzük görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında orta parmakta alyans görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında orta parmağının koptuğunu görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet eder.

Kahve falında orta parmağın koptuğunu görmek yerinde saymayacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında orta parmağının kesildiğini görmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına işarettir.

Kahve falında orta parmağını görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir