AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa parmak görmek

Kahve falında kısa parmak görmek

Kahve falında kısa parmak görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, hileye, fesada bulaşacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kısa parmak gördüyseniz:

  • Spor yaparak veya hareketli bir aktiviteyle bunu üzerinizden atın.

Kahve falında parmaklarını kısa görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında orta parmağını kısa görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında parmağının kısa olduğunu görmek merdiven atlayacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmakları kısa görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına işarettir.

Kahve falında kısa parmak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa parmak görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında parmağını kısa görmek duygularının karşılıklı olacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri ve kısa yılan görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir