AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağının kısa olduğunu görmek

Kahve falında parmağının kısa olduğunu görmek

Kahve falında parmağının kısa olduğunu görmek dünyasının bir anda değişeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağının kısa olduğunu gördüyseniz:

  • İlerlemenize ya da kendinizi geliştirmenize yardımı olacak aktivitelere ya da kurslara katılabilirsiniz.

Kahve falında orta parmağını kısa görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa parmak olumsuz olaylarla karşılaşacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında parmakları kısa görmek vefa göstereceğine, ayıplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağının kısa olduğunu görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında kısa parmak görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağını kısa görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret eder.

Kahve falında parmaklarını kısa görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını kısaltmak rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir