AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa parmak

Kahve falında kısa parmak

Kahve falında kısa parmak hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa parmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar duygularınızı sakladığınız sürece lehinize gelişebilir.

Kahve falında orta parmağını kısa görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine alamet eder.

Kahve falında parmağını kısa görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında parmakları kısa görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kişinin her türlü zenginliğine alamet eder.

Kahve falında parmağının kısa olduğunu görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmaklarını kısa görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, zor bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa parmak görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa parmak hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında gelinliği kısa görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir