AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakları kısa görmek

Kahve falında parmakları kısa görmek

Kahve falında parmakları kısa görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmakları kısa gördüyseniz:

  • İşinize yaramayan şeylerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kısa parmak görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında parmağını kısa görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmaklarını kısa görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine delalettir.

Kahve falında parmağının kısa olduğunu görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kısa parmak kötü olayların meydana geleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işaret eder.

Kahve falında parmakları kısa görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orta parmağını kısa görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir bacağını kısa görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir