AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağını kısa görmek

Kahve falında parmağını kısa görmek

Kahve falında parmağını kısa görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağını kısa gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında orta parmağını kısa görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa parmak görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında parmaklarını kısa görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, verilen kararların geri çekileceğine yorulur.

Kahve falında parmağını kısa görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına delalettir.

Kahve falında parmakları kısa görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağının kısa olduğunu görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa parmak hayırlı ve güzel olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnakları kısa görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir