AnaSayfa / Genel / Kahve falında faulleri kısaltmak

Kahve falında faulleri kısaltmak

Kahve falında faulleri kısaltmak çok büyük adımlar atacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında faulleri kısaltmak gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda ilginç bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında faulleri kısaltmak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında faulleri düzeltmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalettir.

Kahve falında uzun faul görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında faul görmek İslami olarak günahlarının artacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine delalettir.

Kahve falında faul kesmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Kahve falında kısa şort giymek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyu kısalmış görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa ip görmek güzel günlerin sona ereceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir