AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarına yüzük takmak

Kahve falında parmaklarına yüzük takmak

Kahve falında parmaklarına yüzük takmak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, doyasıya hasret gidereceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaklarına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Size söz veren kişiler sözlerinin arkasında duramayabilirler.

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında baş parmağa yüzük takmak aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında parmağında yüzük takmak neşenin yerine geleceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işarettir.

Kahve falında küçük parmağa yüzük takmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir