AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük parmağa yüzük takmak

Kahve falında küçük parmağa yüzük takmak

Kahve falında küçük parmağa yüzük takmak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, duygularını açığa vuracağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • İşbirliğine bağlı maceralara atılma amacını güden ya da hayalperest iş birlikleriyle ilgili tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında küçük parmağa yüzük takmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağa yüzük takmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaklarına yüzük takmak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak her zaman hak ettiğini alacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında parmağıma yüzük takmak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak yükseleceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına yorulur.

Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir