AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Rölatif olarak çözülen acil bir sorun aslen ortadan kalkmamış olabilir veya sizin bir sorunu geçici olarak da olsa çözmeniz gerekebilir.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sosyal konumunun değişeceğine alamet eder.

Kahve falında parmağında gümüş yüzük görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalet eder.

Kahve falında başkasının parmağında gümüş yüzük görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmakta gümüş yüzük görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, cebinin para göreceğine inanılır.

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, her isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş alyans yüzük takmak ister istemez çok üzüleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir