AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakların kesilmesini görmek

Kahve falında parmakların kesilmesini görmek

Kahve falında parmakların kesilmesini görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, oldukça büyük başarılara, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında parmakların kesilmesini gördüyseniz:

  • Belli bir durumun bambaşka bir duruma dönüşme olasılığı var.

Kahve falında parmak kesilmesi görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında parmak kesilmesi kan görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük parmağının kesildiğini görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında parmaklarının kesilmesini görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının parmaklarının kesildiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında parmağımın kesildiğini görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şehadet parmağının kesildiğini görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında parmak uçlarının kesildiğini görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir