AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarının kesilmesini görmek

Kahve falında parmaklarının kesilmesini görmek

Kahve falında parmaklarının kesilmesini görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına inanılır.

Kahve falında parmaklarının kesilmesini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanırsanız güçlü iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında parmak kesilmesi görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında birinin parmaklarının kesildiğini görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmak uçlarının kesildiğini görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında orta parmağının kesildiğini görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının parmaklarının kesildiğini görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına yorulur.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir