AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak kesilmesi görmek

Kahve falında parmak kesilmesi görmek

Kahve falında parmak kesilmesi görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında parmak kesilmesi gördüyseniz:

  • Elde edilmesi veya gerçekleştirilmesi kolay hedeflere yönelmenin faydasını göreceksiniz.

Kahve falında parmağın kesilmesini görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında parmakların kesilmesini görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağının kesildiğini görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmak kesildiğini görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine yorulur.

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında parmak uçlarının kesildiğini görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında küçük parmağının kesildiğini görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir